Tämä on Blogi. Mitä siltä on lupa odottaa

Tämä on Blogi. Mitä siltä on lupa odottaa


Tämä on Blogi. Mitä siltä on lupa odottaa.

Urheilukaupan ammattilaisen amatöörimäistä tilannekatsausta, peruspäivittelyä ja omien mielipiteiden esittämistä kirjallisessa muodossa, johon lukion A arvosanoin kirjoitettu äidinkielen koe ei anna suosituksia. Tämä kuitenkin on (kuulemma) tätä päivää ja sitten menoksi, mitään muutakaan en keksi tekemistä.

Kymppivuotinen yrittäjätaival ei päättynytkään vuoteen 2016 niin kuin luulin (Hei tämä word korjailee mun kirjoitusta koko ajan). Joo ei, se vähän niin kuin pakoitettiin uuteen lentoon Erätukun konkurssin myötä koska jääkapin rahkat ja muut diettipöperöt meinas heti tuntuun kalliilta hetken ihmettelyn jälkeen. Ajattelin että lähetään räiskiin eteenpäin niin kuin ET:n johtoryhmän sorsajahdissa, unettavan hyssyttelyn jälkeen sarjalla pimeetä taivasta kohden. Aikalailla osuva vertauskuva. Metsästyksen ammattilaiset ampuu mustaa taivasta päin ja arvaa montakohan tuli tai tulee maahan. Urheilukaupan ammattilaisena voin sanoa että tämän päivän urheilukauppa ja sen järkevyys on eurojen ampumista maailmalle ja toivoen että asiakkaat tippuisivat ovista ja nettikaupoista sisään, hutilaukauksia tällä alalla tapahtuu kuitenkin tällähaavaa kuin viime syksyisellä rantasalmen kokousmatkalla. No ei mitään, ammattimies ampuu sorsan ja muut vesilennokit ykkösellä alas ja meikäläinen perus optimistisella luonteella luottaa että kyllähän asiakkaat ammattilaista arvostaa.

Laukaukset on kajautettu taivaille jo toukokuussa ja kiertueella ollaan oltu ympäri suomea jo niin kovasti että tuntuu kuin ei taukoja olisi ollutkaan. Suunnistustapahtumissa on laitettu nastalapikasta jalkaan niin maailmanmestareille kuin ”salarakas lenkkeilijöillekkin” uudehkosta matkapakastinperäkärrymyymälästä jo melko moinen kasa ja täytyy sanoa että kyllä tällainen face to face asiakaspalvelujuttu kuitenkin ehkä enempi on mua itseä kuin exelin pyörittäminen tai oivaltaminen ja johtoryhmän kokouksissa ihmettely. Vastaanottokin on ollut positiivinen ellei lasketa kisapelloilla väjyviä pikateltan pystyttäjä kolleegoita jotka jo tais ehtiä huokaista että yksi on joukosta poissa. Inside teemalla: King is Bäck!

No niin, Tässä alkutervehdykseni kaikille teille ja jatkossa tulee sitten varmaan jotain asiaakin mutta varmaan enempi ei asiaa. Nähdään kun tavataan, show must go on.

Mikael.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.