Icebug Spirit OLX LE 3

Icebug
139,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Erikoiskisakenkä suunnistukseen.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
VäriBlack/Ocean
PintaPolyesterikangas, ProtecPU™
SisusNopeasti kuivuva verkkovuori, Mikromokkanahkainen kantaosa
PohjallinenMuottiin valettu EVA, Verkkokankainen pinta, Irrotettava
VälipohjaMuottiin valettu kevyt EVA, ESS-vakaaja
PohjaOLX®-pohja 14:llä kiinteällä hiiliteräsnastalla
KiertojäykkyysKevyt
Drop4 mm
VaimennusKevyt
LestiKapea
Painomiehet 255 g (US 9) /Naiset  225 g (USL 7½)
Kootmiehet US 7–13 (EUR 40–47)Spirit OLX LE 3 on jatkoa LE sarjalle. Se on erikoiskenkä joka on pienillä yksityiskohdilla speksattu linjamalli spirit6 OLX kengästä. Eroavaisuudet ovat pintakankaassa ja kengän ympärillä kulkevassa saumoituksessa jotka vaikuttavat kengän lestiin ja istuvuuteen. Kovahko pintakangas antaa äärimmäisen hyvän tuen vaikeimmissakin olosuhteissa ja kevyempi saumoitus antaa hivenen enempi varvastilaa, parantaa kengän muotoutumista jalan mukaan. Kengän lesti on myös varvastilasta hivenen edeltäjäänsä matalampi.Muut erkittävimmät uudistukset liittyvät pohjarakenteeseen. Tarkan suunnittelutyön tuloksena kengän välipohjaa on saatu kevennettyä, minkä ansiosta jo ennestään vauhdikkaasta kengästä on saatu yhä sirompi ja keveämpi.

Istuvuus ja mukavuus kantapään alueella ovat tuttuja aikaisemmista versioista, ja matala kantakupin reuna vähentää akillesjänteelle kohdistuvaa painetta.

Kengän pintamateriaalit ovat keveitä ja kestäviä. Ne eivät ime lähes ollenkaan vettä, joten kastuessaan kengän paino lisääntyy enintään 20 prosentilla.

Matala pohja antaa kenkään parhaan mahdollisen alustatuntuman ja jalka voi toimia luonnollisesti. Keskiosaltaan kiertolöysä ja kapea pohja mahdollistaa napakan istumisen jalkaan jonka ansiosta jalka ei pääse liikkumaan kovassakaan väännössä.

Icebugin ominainen pito muodostuu pohjan rajusta kuvioinnista sekä siihen valetuista 14:sta kiinteästä hiiliteräksisestä nastasta. Pohjan kovat materiaalit eivät myöskään anna periksi jolloin vaikeillakaan alustoilla kenkä ei tunnu epävakaalta ja askel on tarkka ja rento.

LE malleilla on voitettu useita em ja mm mitaleita vuosina 2015 ja 2016.

Kengässä kahdet nauhat Mihillä Valkoiset jotka tekevät kunniaa värityksellään 100 vuotiaalle Suomelle ja Keltaiset jotka symboloivat kengän kotimaata. Naisilla valkoiset jotka tekevät kengästä kevyen ja sporttisen näköisen ja pinkit joilla saa räväkkyyttä ja väriä. Nauhat ovat myös aikaisempaa lyhemmät ja helpottavat sitomistyötä.

Tyytyväisiä käyttäjiä mm. Marika Teini, Svetlana Mironova, Anastasia Rudnaya, Sandrine Muller, Tove Alexandersson, Toni Saari, Jani Lakanen, Timo Sild, Aleksi Karppinen, Vaajakosken Terän viiltävän kova porukka…

Paino:
255 g
Arvostelut 0 arvostelua