Icebug zeal olx 5 W

Icebug
149,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uusi suunnistuskenkä uusimmalla välipohjatekniikalla

Saatavuus Varastossa

            

Kevyt ja tukeva nastallinen suunnistuskenkä naisille vaativaan maastoon. 

Kenkien pintamateriaali on kevyttä ja kestävää Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. Kangas ei kerää itseensä vettä ja kuivuu nopeasti. Kenkä säilyy kevyenä myös kastuttuaan. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tekstiili on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varpaita ja kärkialueen sivuja.

Kenkien nauhoitus yhdessä lujan ja joustavan pintamateriaalin kanssa tukevat hyvin jalkaa. Kengässä on HGMS2-välipohja, joka tarjoaa kiertojäykkyyttä, mutta samalla myös pehmeän ja kitkattoman juoksukokemuksen. U:n mallinen pohjallinen lisää kengän istuvuutta ja juoksuominaisuuksia. Pohjallinen toimii samalla lisävahvikkeenasuojaamalla jalkaa kovalla alustalla. Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, jonka ansiosta akillesjänteelle kohdistuva paine vähenee. Kengän kiertojäykkyys ja pehmusteet ovat täydellisessä tasapainossa.

Sisäpuolen tekstiili on nopeasti kuivuvaa Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Kengän pohjasta löytyy 14 valettua hiiliteräsnastaa sekä voimakas kuviointi, jota takaavat pidon kovassakin menossa. Pohjan rakenne on Icebugin erityisesti suunnistuskenkiin kehittämä OLX®-pohja, joka antaa erinomaisen pidon sekä varman alustatuntuman.

        

Arvostelut 0 arvostelua