Vauhti FC LDR Fluoripulveri

Vauhti
99,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

FC tuotesarjan korkeatasoinen fluoripulveri

Saatavuus Varastossa

FC LDR

Pakkauskoko: 30g
Kelialue: +5/-20°C

Vauhdin uusin pinnoiteinnovaatio LDR pulveri on kehitetty erityisesti pitkän matkan kilpailuihin ja tapahtumiin. Pitkillä matkoilla lämpötilanvaihtelut päivän aikana ovat dramaattiset - aamun pakkasasteet vaihtuvat monesti kesken matkan useisiin plus asteisiin. LDR pulverin kyky reagoida suuriin lämpötilavaihteluihin on ilmiömäinen, joka yhdessä erityisen hyvän kulutuskestävyyden kanssa tekee siitä markkinoiden suunnannäyttäjän.

Pinnoitteen kyky reagoida vaihtelevaan vauhtiin on omaa luokkaansa. LDR on poikkeuksellisen luistoherkkä myös hitaammassa vauhdissa saavuttaen parhaat ominaisuutensa vauhdin kiihtyessä.
• Kaikki lumilaadut, erityisesti vanhalle lumelle ja tykkilumelle. Useita MM- ja MC-kilpailustartteja näissä olosuhteissa kertoo jotain yleispulverin suorituskyvystä!
• Erinomainen pulveri kaikenlaiseen yleiskäyttöön kaikille keleille ja matkoille.
• Sopii kuntoilijoille ja junioreille talven yleispulveriksi.

Näillä tuotteilla on erinomaisia ominaisuuksia. Ne minimoivat suksen pohjamateriaalin pintaenergian ja tekevät siitä erittäin vettä- ja likaahylkivän. Samalla ne ovat erinomaisia kylmissä olosuhteissa pienentäen tehokkaasta hankauskitkaa. FC-pulvereiden nopeus, luistoherkkyys ja kestävyys ovat erinomaiset kaikilla kelialueilla.

Arvostelut 0 arvostelua