Icebug Horizon W RB9X

Icebug
109,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kevyt ja hengittävä maasto- ja polkujuoksukenkä harrastajille.

Saatavuus Varastossa

ICEBUG HORIZON W RB9X on naisten kevyt ja hengittävä yleiskenkä sorateille, poluille ja maastoon. 

Kenkien pintamateriaali on kevyttä ja kestävää verkkokangasta, Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varvastilaa ja kantakuppia. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengän pehmustettu suuaukko ja säädeltävä nauhoitus lisää kengän istuvuutta. Normaali lesti yhdistettynä leveämpään varvastilaan on täydellinen yhdistelmä pitkille juoksulenkeille vaihtelevassa maastossa. Tukeva kenkä, jossa on 7 mm:n drop.

Kengän pinta- ja sisäpuolen tekstiili ovat Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää.

Kengässä on irrotettava ergonominen OrthoLite®-pohjallinen. Täysin vaimennettu välipohja lisää kiertojäykkyyttä. RB9X®-erikoiskuminen pohja takaa tehokkaan pidon vaihtelevilla alustoilla ja kaikissa olosuhteissa. RB9X®-pohjan kumista 15 % on kierrätettyä.

Paino: 240 g (USL 7½)

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-50%
Icebug Spirit OLX LE 3 W
74,95 € 149,90 €