Asics Gel Kayano 27 w

Asics
169,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kayano, tuettujen treenikenkien klassikko päivitys jo 27 kerran

Saatavuus Varastossa

GEL-KAYANO™ 27 -juoksukengät tarjoavat erinomaista mukavuutta ja tukea. Uusi verkkokankainen päällinen pitää jalat viileinä. Samalla joustavampi pohja edistää luonnollisempaa askellusta. Tämä alkaa kantapäästä, johon on lisätty joustavia uria. Ne vaimentavat askelta, jotta kantaisku olisi pehmeämpi.

Keskellä jalan pitäisi lakata kiertymästä sisäänpäin ja kiertyä takaisin ulospäin, jotta varvastyönnössä on tarpeeksi tehoa. Tämän luonnollisen liikkeen tueksi olemme käyttäneet DYNAMIC DUOMAX™ -teknologiaa, joka tukee jalkaa ja parantaa sellaisten juoksijoiden vakautta, joiden jalat kiertyvät liikaa sisäänpäin (ylipronaatio).

Välipohjassa on käytetty myös SPACE TRUSSTIC™ -teknologiaa, joka parantaa vakautta ja vähentää kokonaispainoa. Näin se tasoittaa siirtymistä kantaiskusta varvastyöntöön. Tätä lisävakautta tukee syvemmät jalan etuosan kaaret, jotta siirtyminen varvastyöntöön on sujuvampi ja kenkä liikkuu luontevammin jalan mukana.

Lopuksi laaja alue heijastavaa materiaalia jalan takaosassa auttaa juoksijoita näkymään hämärässä. GEL-KAYANO™ 27 -malli on erinomainen valinta sekä kilpajuoksijoille että harrastelijoille, jotka etsivät mukavaa ja tukevaa arkilenkkaria.

Arvostelut 0 arvostelua