Sarva Xante 2 M

159,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Xante 2 Vaimennettu ja tunnokas nastakenkä talvijuoksuun ja -ulkoiluun!

Saatavuus Varastossa

VJ Sarva Xante2 M

Vaimennettu ja tunnokas nastakenkä talvijuoksuun ja -ulkoiluun!

Vaimennettu ja lestiltään tilava Xante2 on vakaa talvijuoksuun ja -ulkoiluun suunniteltu nastakenkä, joka soveltuu niin reippaille kävelylenkeille kuin talvisiin juoksuseikkailuihinkin. 

Vaimennuksen lisäksi Xanten ominaisuuksiin kuuluu 20 hiiliteräksestä valmistettua tähtinastaa, jotka varmistavat pidon jäisilläkin alustoilla sekä sisäsyrjän Fitlock, joka varmistaa kengän istuvuuden.

Päällinen on tuulenpitävä ja vettä voimakkaasti hylkivä, minkä johdosta normaali juoksusukka pitää jalan lämpimänä myös pakkaskelillä.

Xante sopii neutraalisti askeltavalle juoksijalle ja toimii loistavasti sekä kanta- että päkiäaskelluksessa. Lestiltään kenkä on medium+, jossa varpailla on mukavasti tilaa.

KENGÄN KOON VALINTA!

LUE OHJE JA VERTAA KUVAN KOKOTAULUKKOON.

1     Laita paperiarkki lattialle ja aseta se seinää vasten. 2   Käytä mitattessa samoja sukkia kuin mitä käyttäisit normaalisti tämän tyyppisen kengän kanssa. 3   Asetu seisomaan toinen jalka paperin päällä niin, että kantapääsi on kiinni seinässä ja jalkasi on kohtisuoraan seinää vasten. 4   Pyydä kaveria piirtämään paperille viiva juuri jalkasi pisimmän kohdan etupuolelle. Toista mittaus molemmille jaloille ja valitse pidempi mitta valitessasi kokoa. 5   Mittaa seinän ja piirtämäsi viivan välinen etäisyys ja käytä sitä apuna valitessasi kokoasi. Jos olet kokojen välissä, valitse isompi koko. Koko taulukko on asetettu tiukasti istuvan kisakengän mukaan ja taulukon mukaan varpaille jää pari milliä tilaa. Jos siis haluat enemmän varvastilaa, valitse seuraava koko ylöspäin. Jos sinullla on kysyttävää tai tarvitset apua koon valinnassa laita mailia, me autamme mielellämme. 

Arvostelut 0 arvostelua