Sarva Ice Hero w

159,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vaimennettu ja tunnokas nastakenkä talvijuoksuun ja -ulkoiluun!

Saatavuus Varastossa

VJ Sarva Xante2 M

Vaimennettu ja tunnokas nastakenkä talvijuoksuun ja -ulkoiluun!

Vaimennettu ja lestiltään tilava Xante2 on vakaa talvijuoksuun ja -ulkoiluun suunniteltu nastakenkä, joka soveltuu niin reippaille kävelylenkeille kuin talvisiin juoksuseikkailuihinkin. 

Vaimennuksen lisäksi Xanten ominaisuuksiin kuuluu 20 hiiliteräksestä valmistettua tähtinastaa, jotka varmistavat pidon jäisilläkin alustoilla sekä sisäsyrjän Fitlock, joka varmistaa kengän istuvuuden.

Päällinen on tuulenpitävä 

VJ Sarva IceHero W

Talviolosuhteisiin suunniteltu pohjakuviointi ja 18 kovametallista TähtiNastaa varmistavat turvallisen juoksemisen talviolosuhteissa. Kannassa ja päkiällä on Poron® vaimennus. Päällinen on tuulenpitävä ja vahvasti vettähylkivä.

IceHero sopii neutraalisti askeltavalle juoksijalle. Kenkä toimii parhaiten päkiä- ja tasa-askelluksen omaavalla juoksijalla.

Droppi on 8 mm. Lesti on laajuudeltaan normaali. Hyvin rullaava tossu innostaa vauhtihurjasteluun.

KENGÄN KOON VALINTA!

LUE OHJE JA VERTAA KUVAN KOKOTAULUKKOON.

1     Laita paperiarkki lattialle ja aseta se seinää vasten. 2   Käytä mitattessa samoja sukkia kuin mitä käyttäisit normaalisti tämän tyyppisen kengän kanssa. 3   Asetu seisomaan toinen jalka paperin päällä niin, että kantapääsi on kiinni seinässä ja jalkasi on kohtisuoraan seinää vasten. 4   Pyydä kaveria piirtämään paperille viiva juuri jalkasi pisimmän kohdan etupuolelle. Toista mittaus molemmille jaloille ja valitse pidempi mitta valitessasi kokoa. 5   Mittaa seinän ja piirtämäsi viivan välinen etäisyys ja käytä sitä apuna valitessasi kokoasi. Jos olet kokojen välissä, valitse isompi koko. Koko taulukko on asetettu tiukasti istuvan kisakengän mukaan ja taulukon mukaan varpaille jää pari milliä tilaa. Jos siis haluat enemmän varvastilaa, valitse seuraava koko ylöspäin. Jos sinullla on kysyttävää tai tarvitset apua koon valinnassa laita mailia, me autamme mielellämme. 

Arvostelut 0 arvostelua